Original English version
 

 
Välkommen till MyFreePaysite.com

Den största och bästa porrsajten på internet!

MyFreePaysite.com är den mest populära vuxensajten på internet, med medlemmar från världens alla länder. Ursprungligen var den på engelska, men nu jobbar vi tillsammans med våra medlemmar för att översätta den till så många språk som möjligt, och vi börjar med den här sidan. Om du är över 18 år kan du gå med gratis när som helst.
 

Varför heter sajten MyFreePaysite.com?

Förutom oss finns det bara 2 typer av vuxensajter på internet idag. Det finns tusentals "frisajter", som bara innehåller reklam och exempelbilder. Det finns t.o.m. "betalsajter" som bara innehåller några få högkvalitativa bilder och filmer men ändå tar mycket betalt varje månad.

Vår sajt är annorlunda. Vi är MYCKET BÄTTRE än till och med de bästa betalsajterna, och vi är GRATIS. Vi tar ALDRIG betalt av våra medlemmar på NÅGOT sätt. Det är därför vi kan kallar oss "MY FREE PAYSITE".Vad får jag som medlem i MyFreePaysite.com?

Du kommer att kunna se och ladda ner mer än 20 000 kompletta fullängdsfilmer i samma kvalutet som på DVD-filmerna du hittar i affären. Du får tillgång till hundratals live webbkameror och live sexshower från hela världen. Du kan se XXX-bilder, läsa erotiska historier, spela porrspel, komma på porr-tevekanaler, och du får till och med tillgång till vår Hentai och kändisarnas sexfilmsskandaler. Det är för mycket för att lista allt här, men allt är alltid 100% gratis.

Vi har den största samlingen vuxeninnehåll i världen och vi lovar att vi har något för alla -- för alla smaker, fetischer, och önskningar. Om vi inte har det du letar efter, kontakta vår dygnet-runt support så lägger vi till det.

 

Hur går jag med i MyFreePaysite.com gratis?

Du måste vara över 18 år för att gå med i vår sajt. Det är väldigt snabbt och enkelt. Följ bara instruktionerna och bilderna nedan.

(1) Klicka här för att komma till vår hemsida på http://www.MyFreePaysite.com.

(2) Ange din e-postadress i formuläret högst upp på sidan.

(3) Läs våra villkor och klicka i rutan om du godkänner dem.

 

(4) Klicka på knappen JOIN.

 

(5) Ange det slumpmässiga nummer som visas på nästa sida.

(6) Du kommer att få e-post från oss. Klicka på verifieringslänken högst upp.

.

(7) Du kommer att få ditt personliga användarnamn och lösenord till sajten. Du behöver dessa för att komma in på Medlemssidan på vår webbsajt, som finns på http://www.MyFreePaysite.com/members/.  Detta användarnamn och lösenord är ditt för alltid och du kommer in på vår webbsajt helt gratis. Välkommen in och njut!


Om du har några frågor, vänligen kontakta oss.  (För tillfället kan vi bara svara på frågor på engelska.)

För mer information om vår sajt, läs våra Ofta ställda frågor (FAQ) -avdelning.  (engelsk)


Gå in på MyFreePaysite.com - #1 Gratisporrsajten på internet!


Notis om språket: Vi ber om ursäkt för att den största delen av vår sajt är på engelska. Vi uppdaterar varje dag så det är tyvärr omöjligt att uppdatera på alla våra medlemmars språk. Vi försöker göra vår webbplats så lättnavigerad som möjligt även om du inte talar engelska, klicka bara omkring så kommer du att hitta nåt du gillar. Sex är trots allt ett universellt språk!
 

  English  Danish / Dansk  Romanian / Română  Hindi / हिंदी
 Spanish / Español  Norwegian / Norsk  Polish / Polski  Bengali / বাংলা
 German / Deutsch  Catalan / Català  Slovenian / Slovenski  Hebrew / עברית
 French / Français  Albanian / Shqipja  Bulgarian / Български  Indonesian
 Italian / Italiano  Greek / ελληνικά  Ukrainian / украї́нська  Korean / 한국말
 Dutch / Nederlands  Hungarian / Magyar  Russian / русский  Japanese / 日本語
  Portuguese / Português  Croatian / Hrvatski  Turkish / Türkçe  Chinese / 简体
 Finnish / Suomi  Czech / Čeština  Arabic / عربي   Chinese (Big5)
 Swedish / Svenska  Slovak / Slovenčina  Urdu / اُردو  Vietnamese / tiếng Việt