Original English version
 

 
Добре дошли в MyFreePaysite.com
Най-големият и най-добрият, безплатен, порно уеб сайт в Интернет!

MyFreePaysite.com е най-популярният уеб сайт за възрастни в Интернет, в който членуват хора от всички страни по света. Първоначално той е написан на английски език, но сега работим с нашите членове за превеждането му на колкото може повече езици, започвайки с тази начална страница. Ако сте на възраст над 18 години можете да се регистрирате безплатно по всяко време.
 

Защо този сайт се нарича MyFreePaysite.com?

Освен нашият, в момента има само 2 вида сайтове за възрастни в Интернет. Има хиляди "безплатни сайтове", в които можете да видите само реклами и мостри. Има дори повече "платени сайтове", които съдържат малък брой снимки с добро качество и филми, но са с високи месечни такси за абонамент.

Нашият сайт е различен. Той е МНОГО ПО-ДОБЪР, дори от най-скъпите платени сайтове, и е БЕЗПЛАТЕН. Ние НИКОГА не вземаме такса от нашите членове по КАКЪВТО И ДА БИЛО начин. Затова се наричаме "MY FREE PAYSITE" ("МОЯТ БЕЗПЛАТЕН ПЛАТЕН САЙТ").


Какво ще получа като член на MyFreePaysite.com?

Вие ще можете да гледате и теглите над 20 000 цели, пълнометражни филми със същото качество, каквото е на DVD от магазина. Ще имате достъп до стотици заснети и предавани на живо секс шоу програми от цял свят. Можете да разглеждате ХХХ снимки, да четете еротични разкази, да играете игри за възрастни, да гледате телевизионни порно канали и дори да имате достъп до нашите колекции от филми за секс скандали на знаменитости и в стил Хентай. Има твърде много неща, за да могат да се изброят, но всички те са винаги 100% безплатни.

Ние разполагаме с най-голямата колекция в света от материали за възрастни и обещаваме да предложим за всекиго по нещо -- за всеки вкус и желание. Ако нямаме това, което търсите, свържете се нашия денонощен екип за поддръжка и ние ще го включим.

 

Как да се регистрирам безплатно в MyFreePaysite.com?

Вие трябва да сте на възраст над 18 години, за да се регистрирате в нашия сайт. Това става много бързо и лесно. Просто следвайте указанията и снимките по-долу.

(1) Щракнете тук, за да отидете на нашата начална страница на адрес http://www.MyFreePaysite.com.

(2) Въведете електронния си адрес във формуляра в началото на страницата.

(3) Прочетете нашите условия за ползване и щракнете в квадратчето, за да поставите отметка, ако сте съгласни с тях.

 

(4) Натиснете бутона JOIN (РЕГИСТРАЦИЯ).

 

(5) Въведете произволното число, което се вижда на следващата страница.

(6) Ще получите от нас електронно писмо. Щракнете върху връзката за потвърждение в началото на страницата.

.

(7) Ще получите личното си потребителско име и парола за достъп до нашия сайт. Тя Ви е необходима за достъп до Зона за членове в нашия уеб сайт на адрес http://www.MyFreePaysite.com/members/.  Потребителското име и паролата са постоянни и винаги ще можете да влизате в нашия уеб сайт абсолютно безплатно. Приятно прекарване!


Ако имате въпроси, моля, свържете се с нас. (Засега можем да отговаряме само на въпроси, написани на английски.)

За повече информация за нашия сайт, моля, прочетете раздела "Frequently Asked Questions (FAQ)" ("Често задавани въпроси".  (на английски)

 

Влизане в MyFreePaysite.com - безплатният порно сайт № 1 в Интернет!


Във връзка с езика: Извиняваме се, че голяма част от нашия уеб сайт е на английски. Ние обновяваме уеб сайта всеки ден, затова не би било възможно да го обновяваме и на всеки език, който нашите членове говорят. Ние се стараем да направим нашия уеб сайт лесен за разглеждане, така че дори да не владеете английски, просто щракайте из него и ще намерите нещо, което да Ви хареса. В края на краищата, сексът е универсалният език!
  English  Danish / Dansk  Romanian / Română  Hindi / हिंदी
 Spanish / Español  Norwegian / Norsk  Polish / Polski  Bengali / বাংলা
 German / Deutsch  Catalan / Català  Slovenian / Slovenski  Hebrew / עברית
 French / Français  Albanian / Shqipja  Bulgarian / Български  Indonesian
 Italian / Italiano  Greek / ελληνικά  Ukrainian / украї́нська  Korean / 한국말
 Dutch / Nederlands  Hungarian / Magyar  Russian / русский  Japanese / 日本語
  Portuguese / Português  Croatian / Hrvatski  Turkish / Türkçe  Chinese / 简体
 Finnish / Suomi  Czech / Čeština  Arabic / عربي   Chinese (Big5)
 Swedish / Svenska  Slovak / Slovenčina  Urdu / اُردو  Vietnamese / tiếng Việt